Saisinko lisää? Maistuvampaa yhdessä kokaten

23,90 

Kovakantinen, lankasidottu
ISBN 978-952-68081-4-7
Sivuja: 126
Kirjoittaja: Kukka Havas

Varastossa

Kuvaus

Saisinko lisää? Maistuvampaa yhdessä kokaten -kirja on Kukka Havaksen esikoisteos. Kirja sisältää monipuolisia helppoja ja terveellisiä reseptejä lapsiperheen arkeen. Kirjassa tarjoillaan vinkkejä yhteiseen tekemiseen ja sitä kautta lasten kiinnostuksen kasvattamiseen syömistä ja monipuolisempia raaka-aineita kohtaan.

Tämän kirjan reseptit ovat lapsiperheissä hyväksi havaittuja ja koostumukseltaan lapsen suuhun sopivia. Lisäksi lasten aktivointi kokkaamiseen kuvien ja vinkkien kautta, innostaa syömään paremmin. Reseptit ovat helposti muunneltavissa kasvisvaihtoehdoiksi ja vaihtoehtoja löytyy niin kotona syömiseen kuin retkievääksikin.

Kirja on syntynyt Kukan omakohtaisista kokemuksista kahden pienen lapsen äitinä. Yhteisen tekemisen kautta lapset kiinnostuvat luonnostaan erilaisista raaka-aineista ja rohkaistuvat maistamaan erilaisia makuja. Ja mikä parasta, ruuanlaittohetkistä tulee osa koko perheen yhteistä aikaa ja samalla kasvaa mahdollisuus vaikuttaa lasten ruokailutottumuksiin ja ruokavalion monipuolisuuteen.

Lisätietoja osoitteesta https://www.facebook.com/saisinkolisaa/